The 3 Week Diet

10 Ocak 2016 Pazar

IMPRESSIVE WEIGHT GAIN BEFORE AFTER GAINING 2









1 yorum:

  1. http://bit.ly/2mSUEdq
    Gerçekten kullanmayı seçtiğiniz herhangi bir diyet planından en iyi sonucu görmek için birkaç 'diyet emrini' öğrenmeniz gerekir. Bunlar, ileriye doğru itmeye yardımcı olacak üstün sonuçlar görecekseniz takip edilmesi gereken kurallardır.

    Ne yazık ki, birçok kişi bunlardan bir veya daha fazlasını kaçırıyor ve büyük bir başarısına mal oluyor.

    Daha fazla öğrenmek mi istiyorsunuz? Aşağıdaki beş emir listesini inceleyin.

    Daha fazla protein yiyeceksin

    Yağ kaybı diyetinde yiyebileceğiniz tüm gıdalardan protein belki de en önemlisidir. Protein açlık ile mücadeleye yardımcı olur, kan şekeri seviyelerini dengelemeye yardımcı olur ve yağsız kas kütlesi kaybını önlemeye yardımcı olur. Bu da metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur ve yağ kaybı sürecini hızlandırır.

    Diyet alımınızın kısa sürmesine izin vermeyin. Her öğünde ve öğünde kullandığınız yiyecek ve atıştırmalıkta biraz protein yemeyi hedefleyin.

    Düzenli olarak yeneceksin

    Metabolizmanizın gittikçe artıracağı fikri genelde doğru değildir - bir yemekten sonra aldığınız güç doğrudan o yemeğin büyüklüğü ile ilgilidir - düzenli yemek yemenin aç kalmasını sağlar.

    Vücudunuzu sık sık gün boyunca besleyerek, beslenme isteğinden, enerji azalışlarından kaçınmaya ve diyet programınıza sadık kalmayı kolaylaştıracaksınız.

    Taze Gıdaları Öncelikli Olacaksınız

    Gıdalarınızı seçerken taze yemenin şarttır. İşlenmiş gıdaların her köşede olduğu ve sadece kilo almamızı bekleyen bir dünyada yaşıyoruz.

    Bunları ortadan kaldırın ve diyetinize gerçekten iyilik yaparsınız. Doğal haldeki gıdalara odaklanın - taze meyveler ve sebzeler, tahıllar, sağlıklı yağ ve yağlar ve yağsız proteinler.

    Diyet planınıza yalnızca bir değişiklik yaparsanız, bunu bir başka diyet planına getirin.

    Kısa Süreli Hedefi Belirleyeceksin

    Uymanız ve takip etmeniz gereken tek bir diyet kuralı daima kendiniz için kısa vadeli hedefler koymaktır. Bundan böyle aylar değil, burada ve şimdi burada ne yaptığınızı düşünün. Altı aydan bir yıla yoldan geçeceklerse hedeflerinizi kaybetmek çok kolaydır.

    Üç haftalık bölümlerde düşünmeyi deneyin. Üç hafta, iyi alışkanlıklar kazanmanın ne kadar sürdüğü hakkında bilgi verirken, zaman testine dayanacak davranışlar inşa etmek için mükemmel zaman aralığı.

    İşte bu yüzden 3 Hafta Diyet oluşturuldu. Bu değişiklikleri artık yapmayı düşünmek zorunda kalmayana kadar motive ve tutarlı kalmanıza yardımcı olur - Sadece otomatik olurlar.

    Karşılaştırmaları Durduracaksın

    Sonunda başkalarıyla karşılaştırmayı bırakın. Bunun kendi yolculuğunuz ve kendi bedeniniz olduğunu fark edin. Başkalarının aksine herkesin yaptığı gibi aynı sonuçları görmeyi bekleyemezsiniz.

    Bunun yerine, dün bugün kendinizle karşılaştırmaya başlayın. Bu size bilmeniz gereken tüm ayrıntıları verecektir. Her geçen gün daha da gelişiyorsanız, yolculuğunuzda başarılı olursunuz.

    Dolayısıyla diyet emirlerini aklınızda tutun. Bunlara odaklanın ve doğru yönde ilerlediğinizden emin olabilirsiniz.
    CLİNC HERE http://bit.ly/2mSUEdq

    YanıtlaSil